FIETSHERSTELLINGEN AAN HUIS IN BURCHT EN ZWIJNDRECHT

 

Een goed onderhouden fiets bolt eens zo goed en gaat langer mee.

Dan de Bakfietsman heeft enkele onderhoudspakketten voor jouw favoriete stalen ros. Ook dit onderhoud  voer ik bij jou thuis uit.

Een emmertje water is al wat ik nodig heb.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In al deze pakketten is de verplaatsingsvergoeding inbegrepen maar niet het eventueel gebruikte materiaal.

Bekijk hier mijn forfaitaire tarieven.
Ter info : van een wrak maak ik geen blinkende bolide en een supermarktfiets blijft een supermarktfiets.

MAXI

MEDIUM

BASIC

€ 100,-

Kader  wordt gereinigd. Ketting, versnelling en wielen gekuist en ontvet. De beweegbare delen worden nagekeken en krijgen een nieuw laagje olie. De kabels van remmen en versnelling

en de remblokken worden vervangen (het materiaal is hierin niet inbegrepen) en de remmen en versnellingen worden opnieuw afgesteld. Trapas en balhoofd worden opnieuw afgesteld en ook de assen van de wielen worden nagekeken en indien nodig bijgesteld. Je fietst zal als nieuw bollen maar je

krijgt er gratis een aantal onderhoudstips bij.

€ 50,-

 

Kader wordt gereinigd. Ketting, versnelling en wielen gepoetst en ontvet. De beweegbare delen krijgen een nazicht, indien nodig een nieuw laagje olie en remmen en versnelling worden opnieuw afgesteld. Je krijgt toelichting bij eventueel noodzakelijk te vervangen onderdelen.

 

€ 25,-

 

De ketting en versnelling worden gereinigd, ontvet en opnieuw gesmeerd, het kader gepoetst, de banden opgepompt en de remmen nagekeken. Je krijgt eventueel uitleg bij de mankementen aan je fiets.